0.5L glass

Ürdimeister

Kangus: 35%

Ürdimeistri koostisse kuulub üle paarikümne hästi valitud ürtide ekstrakti. Nendest peamised on: lagritsajuur, tähtaniisi seemned, tsitruseliste koored, koriander, kaneel, nelk, kadakamari, piparmündilehed jpt. ürtide ekstraktid.

Kiiu Torn Munaliköör

Kangus: 15%

Välimus: helekollane, kreemjas.

Lõhn ja maitse: magus, lõhnas domineerivad rumm ja vanilje.

Remedia munalikööri valmistatakse pastöriseeritud munakollastest, inverteeritud suhkrusiirupist ja kõrgekvaliteedilisest teraviljpiiritusest. Maitse täiustamiseks on lisatud rummi ja looduslikke taimeekstrakte. Unikaalne valmistamistehnoloogia ei nõua kuumutamist ja seetõttu koostisainete meeldivad maitsenüansid säilivad.

Munalikööri võib nautida toatemperatuuril või jahutatult, niisama või kokteilides, võib lisada kohvi või tee hulka ning magustoitudele kastmeks. Paljud perenaised eelistavad munalikööri kasutada kookide ja tortide küpsetamisel.

Säilib toatemperatuuril vähemalt aasta. Ka avatuna püsib munaliköör külmkapis kvaliteetsena kuni säilivusaja lõpuni. Nagu kõik munaliköörid, vajab ka Kiiu Torn enne tarvitamist loksutamist.

Kiiu Torn Kooreliköör

Kangus: 16%

Välimus: vedel-kreemja konsistentsiga, beežika värvusega.

Lõhn ja maitse: magus, koorene, lisaks veidi vaniljet.

Klassikalise Irish Creami’ga sarnanev toode on valmistatud värskest koorest, kuid maitsestatud mitte viski, vaid piimakaramelli ehk toffeega. Nautida jahutatult, sobib tee või kohvi kõrvale.

Toatemperatuuril säilivad kooreliköörid vähemalt aasta, avatuna hoida külmikus.

Stön

Kangus: 40%

vodka-mastersTootmisel kasutatakse peamiselt nisu baasil valmistatud teraviljapiiritust ja kristallpuhast joogivett. Usaldusväärsuse kindlustab kõige rangemate kvaliteedinõuete täpne järgimine tootmisprotsessis.

Stön viina nimi pärineb inglise keelsest sõnast Stone ehk kivi. Sellele vihjab ka pudeli kaela ehtiv kaunis sinine kivike. Erinevad kivimid on toiminud aastatuhandete jooksul suurepärase loodusliku filtrina, mille tulemusena tekib naturaalselt puhas ja kirgas joogivesi. Vesi on ka viina valmistamisel üks oluline komponent. Remedia kasutab oma viinade valmistamiseks Ordoviitsium-Kambrium kihi põhjavett, mis vastab kõrgeimale kvaliteediklassile peamiste näitajate osas. Selle vee väga väike mineraalide sisaldus võimaldab toota Stön vodkat  minimaalselt töödeldud veest, milles on suures osas säilinud  vee looduslik mineraalne koostis ja maitseomadused.  Stön vodka kristalne puhtus saavutatakse läbi hoolika filtreerimise. Tänu kristallpuhtale veele säilib viina maitse erinevatel temperatuuridel serveerides ühesugusena.

 

 

Talu Viin

Kangus: 40%

Valmistamisel on arvestatud Eesti maitset!

Slaavi Starka

Kangus: 40%

Rafineeritud, auväärne viin. Pehmed maitse- ja aroomivarjundid, mis meeldib nii asjaarmastajale kui ka nõudlikule gurmaanile. Originaalne retsept kõrge kvaliteediga piiritusest, milles on tõmbuda lastud kindlate pirni- ja õunapuusortide lehtedel.

Saare Gin

Piirkond: Eesti
Alkoholisisaldus: 37,5%
Millest tehtud: Valmistatud parimast teraviljapiiritusest, kristallselgest põhjaveest, looduspuhtal alal kasvanud ja hoolikalt valitud kadakamarjadest,
Värvus: Läbipaistev
Aroom: delikaatselt kadakaline, õrnad tsitruse noodid
Maitse: Intentsiivne kadakamarja maitse, võimas vürtside tants kus tooni annab angelika, koriander,
sidrunikoore meeldivalt mõrk õlisus.
Toit: enne ja pärast suurepäraseid pidusööke koos hea seltskonnaga
Serveerimine: puhtalt jää ja siruni viiluga, segujookides, kokteilides, kasutades lahjendamiseks
parimat soodavett, toonikut. Tuntumad kasutuskohad Dry Martini, Gibson, Tom Collins jne.

 

Õuna

Kangus: 15%

Tekst tuleb varsti…

Saare Roosa Gin

Maasikanoodiga roosa destilleeritud džinn. Erk maasikaroosa värvus annab kaugelt vihjeid, mis peitub joogi sisus: magusad maasikased noodid kooskõlas naturaalsete kadakaste džinnitoonidega loovad aluse eriliseks maitseelamuseks.
Ideaalne tarbimiseks kvaliteetse tooniku ja jääga klassikalises džinntoonik kokteilis või ka keerukamates kokteilides.

Pshenichnaja

Kristallselgest filtreeritud põhjaveest ja puhtamast nisupiiritusest traditsioonilise Vene viinavalmistamise meetodeid kasutades valmistatud viin.

Ajalooliselt on Pshenichnaja-nimelise (Eesti k. „nisu“) viinaga tegemist ühe vanima nõukogudeaegse viinaga ning esimese Nõukogude liidus valmistatud viinabrändiga. See oli laialdaselt levinud Nõukogude liidus enne Teist ms., kuid seejärel kadus. Pshenichnaja taaselustati Mosvka suveolümpiamängude ajaks ning ilmus müügile taas 1976. aastal.

Oma esimesel kujul enne Teist maailmasõda oli Pshenichnaja viina silt väga minimalistlik – valge silt musta kirjaga. Taaselustatud viin sai sildile lisaks kirjale ka kuldse äärise ja pildi – kuldkollase viljapõllu, talu ja sinise taeva kujutise. Läbi aegade ja erinevate tootjate poolt on seda muudetud, kuid põhimõte on jäänud samaks.

Kangus: 40%

Zolotoi Majak

Õrna lillelõhna ja pehme brändi maitsega piiritusjook.

Kangus: 36%

Barbuda White

Aroomis on tunda apelsini, röstitud maapähklit ning kergeid vanilli toone. Maitse on kergelt vürtsikas, vanilli alatooniga ning järelmaitse on magus-vürtsikas.

Kangus: 37,5%

Barbuda Black

Aroomis on tunda apelsini, röstitud maapähklit ning kergeid vanilli toone. Maitse on kergelt vürtsikas, vanilli alatooniga ning järelmaitse on magus-vürtsikas.

Kangus: 37,5%