0.5L pet

Ürdimeister

Kangus: 35%

Ürdimeistri koostisse kuulub üle paarikümne hästi valitud ürtide ekstrakti. Nendest peamised on: lagritsajuur, tähtaniisi seemned, tsitruseliste koored, koriander, kaneel, nelk, kadakamari, piparmündilehed jpt. ürtide ekstraktid.

Kiiu Torn Munaliköör

Kangus: 15%

Välimus: helekollane, kreemjas.

Lõhn ja maitse: magus, lõhnas domineerivad rumm ja vanilje.

Remedia munalikööri valmistatakse pastöriseeritud munakollastest, inverteeritud suhkrusiirupist ja kõrgekvaliteedilisest teraviljpiiritusest. Maitse täiustamiseks on lisatud rummi ja looduslikke taimeekstrakte. Unikaalne valmistamistehnoloogia ei nõua kuumutamist ja seetõttu koostisainete meeldivad maitsenüansid säilivad.

Munalikööri võib nautida toatemperatuuril või jahutatult, niisama või kokteilides, võib lisada kohvi või tee hulka ning magustoitudele kastmeks. Paljud perenaised eelistavad munalikööri kasutada kookide ja tortide küpsetamisel.

Säilib toatemperatuuril vähemalt aasta. Ka avatuna püsib munaliköör külmkapis kvaliteetsena kuni säilivusaja lõpuni. Nagu kõik munaliköörid, vajab ka Kiiu Torn enne tarvitamist loksutamist.

Kiiu Torn Kooreliköör

Kangus: 16%

Välimus: vedel-kreemja konsistentsiga, beežika värvusega.

Lõhn ja maitse: magus, koorene, lisaks veidi vaniljet.

Klassikalise Irish Creami’ga sarnanev toode on valmistatud värskest koorest, kuid maitsestatud mitte viski, vaid piimakaramelli ehk toffeega. Nautida jahutatult, sobib tee või kohvi kõrvale.

Toatemperatuuril säilivad kooreliköörid vähemalt aasta, avatuna hoida külmikus.

Talu Viin

Kangus: 40%

Valmistamisel on arvestatud Eesti maitset!

Saare Gin

Piirkond: Eesti
Alkoholisisaldus: 37,5%
Millest tehtud: Valmistatud parimast teraviljapiiritusest, kristallselgest põhjaveest, looduspuhtal alal kasvanud ja hoolikalt valitud kadakamarjadest,
Värvus: Läbipaistev
Aroom: delikaatselt kadakaline, õrnad tsitruse noodid
Maitse: Intentsiivne kadakamarja maitse, võimas vürtside tants kus tooni annab angelika, koriander,
sidrunikoore meeldivalt mõrk õlisus.
Toit: enne ja pärast suurepäraseid pidusööke koos hea seltskonnaga
Serveerimine: puhtalt jää ja siruni viiluga, segujookides, kokteilides, kasutades lahjendamiseks
parimat soodavett, toonikut. Tuntumad kasutuskohad Dry Martini, Gibson, Tom Collins jne.