Kangus: 40%
Tootmisel kasutatakse peamiselt nisu baasil valmistatud teraviljapiiritust ja kristallpuhast joogivett. Usaldusväärsuse kindlustab kõige rangemate kvaliteedinõuete täpne järgimine tootmisprotsessis.
Stön viina nimi pärineb inglise keelsest sõnast Stone ehk kivi. Sellele vihjab ka pudeli kaela ehtiv kaunis sinine kivike. Erinevad kivimid on toiminud aastatuhandete jooksul suurepärase loodusliku filtrina, mille tulemusena tekib naturaalselt puhas ja kirgas joogivesi. Vesi on ka viina valmistamisel üks oluline komponent. Remedia kasutab oma viinade valmistamiseks Ordoviitsium-Kambrium kihi põhjavett, mis vastab kõrgeimale kvaliteediklassile peamiste näitajate osas. Selle vee väga väike mineraalide sisaldus võimaldab toota Stön vodkat minimaalselt töödeldud veest, milles on suures osas säilinud vee looduslik mineraalne koostis ja maitseomadused. Stön vodka kristalne puhtus saavutatakse läbi hoolika filtreerimise. Tänu kristallpuhtale veele säilib viina maitse erinevatel temperatuuridel serveerides ühesugusena.
Viinamarjasort: 100% Chardonnay, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: õlgkollane roheka varjundiga
Aroom: intensiivsed troopilised puuviljad, alatoonis tsitruse ja lillearoome
Maitse: tunda tugevalt õuna, pirni ja laimi, kerge magusa vürtsika nüansiga. Järelmaitse on värske, erksa happesusega.
Toidusoovitus: eelroad, mereannid, kalatoitud
Serveerimistemperatuur: 12C
Alkoholisisaldus: 13,5%
Kangus: 40%
Maailma prestiižeim ja usaldusväärseim alkohoolsete jookide võistlus “International Spirits Challenge 2013” hindas Reval Dry Gini kolmanda koha vääriliseks. Igal aastal osaleb üritusel tuhandeid joogibrände enam kui 70-st riigist, mis näitab võistluse ülemaailmselt kõrgelt hinnatud taset. Võita ISC auhind on väljapaistev saavutus jookidele, mis pedantselt kontrollitud pimetestingutel läbivad kogenud spetsialistidest moodustatud kohtunikepaneeli. Võistluse motoks on: “ Hindame kvaliteeti, tähistame meisterlikkust”
Reval Dry Gin on meeldivalt kadakamarjahõnguline, lisaks tsitruselised ja erinevad maitsetaimed.
Viinamarjasort: 100 % Cabernet Sauvignon, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: purpurpunane
Aroom: intensiivne punaste puuviljade (murel, ploom) aroom on segunenud pehme vürtsisusega
Maitse: elegantne, mineraalne, sametise tanniiniga, tunda mureleid, mustsõstraid, musta pipra ja tubaka- noote. Erk happesus hoiab maitse pika ja värskendavana. Järelmaitse pikk ja struktuurne. Vein on küpsenud 6 kuud prantsuse ja ameerika tammevaatides ning 4 kuud pudelis.
Toidusoovitus: ideaalne kaaslane punase liha, kastmes liha, pastaroogade ning tugevamate juustudega
Serveerimistemperatuur: 18C
Alkoholisisaldus: 14%
Hardy „Noces de Diamant“ Cognac „Teemantpulm“ on on valmistatud viinamarjadest, mis pärinevad Grande Champagne aladelt. Grande Champagne’t peetakse Cognaci regiooni Premier Cru alaks. Konjaki vanus on 60 aastat nagu „Teemantpulmadelgi“.
Pudeldatud eksklusiivse disainiga kristallist dekanterisse.
Aroom on mitmekesine, tunda vürtse, ürte ja nahka.
Maitse rikkalik, kauakestev ja sametine. Esiplaanil vürtsikas mõruapelsin, taustal ingver ja safran.
Eksklusiivne Noces de Perle ehk „Pärlipulm“ Cognac on valmistatud viinamarjadest, mis pärinevad Grande
Champagne aladelt.
Grande Champagne’ peetakse Cognaci regiooni Premier Cru alaks. Konjaki vanus segus on 30 aastat nagu ka „Pärlipulmal“. Pudeldatud eksklusiivse disainiga kristallist dekanterisse.
Aroomis on tunda rosinaid, kuivatatud metsalilli ja elegantset vanillist alatooni.
Maitses eristuvad rosinad, delikaatselt piprane algus areneb gurmeelikuks maitsenaudinguks, tooni annavad pehmed vanillivarjundid.
Viinamarjasort: Glera (endise nimega Prosecco).
Päritolumaa: Itaalia, Prosecco DOC Treviso.
Värvus: kahvatukollane
Aroom: delikaatne, lilleline, tunda akaatsiaid
Maitse: elegantne, aromaatne, puuviljane, kerge ja kihisev Prosecco vahuvein.
Toidusoovitus: Pidulike sündmuste tähistamiseks, suurepärane seltskonnavein, sobib suupistete, salatite, kergete eelroogade ja kalatoitude juurde.
Serveerimistemperatuur: 6-8 C
Alkoholisisaldus: 11,5%
2014 Vinitaly International Wine Competition (Category – Sparkling wines with Charmat method)
GOLD MEDAL / Conca d’Oro Spumante Prosecco Millesimato Extra Dry
DOCG Superiore Conegliano-Valdobbiadene
Hardy „Noces d’Argent“ ehk „Hõbepulm“ on uusim toode Hardy pulma-aastapäevade sarjast. Viinamarjad pärinevad kahest parimast konjaki alampiirkonnast – Grande ja Petite Champagne’st (seda segu nimetataksegi Fine Champagne’ks).
Konjaki vanus on 25 aastat nagu hõbepulmadelgi.
Aroomis on tunda rosinaid, tubakat elegantseid vürtsi- ja meenoote.
Maitse rikkalik, kergelt vürtsikas, tunda tammevanilli, mõruapelsini ja ingverit.