Valge vein
Viinamarjasort: 100 % Sauvignon Blanc, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: särav kuldne
Aroom: rikkalikult värskeid troopilisi puuvilju, tunda tsitruseliste ja laimi noote.
Maitse: kontsentreeritud pirn ja laim, heas tasakaalus ja suurepärase struktuuriga vein. Puhta, värske ja meeldiva järelmaitsega, milles tunda karget happesust
Toidusoovitus: eelroad, mereannid ja valgest kalast toitude juurde.
Serveerimistemperatuur: 10-12C
Alkoholisisaldus: 13%
Valge vein
Viinamarjasort: 50 % Torrontes, 50% Chardonnay, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: kuldkollane
Aroom: intensiivsed troopilised puuviljad nagu ananass, mango, virsik, mis delikaatselt segunevad tsitruseliste ja mineraalsete toonidega.
Maitse: puuviljane, pehmelt täidlane ja kontsentreeritud, hea tasakaalu ning pika järelmaitsega
Toidusoovitus: eelroad, pastad, kalatoitude ja erinevate juustude juurde
Serveerimistemperatuur: 12C
Alkoholisisaldus: 13%
hõnguh
Punane vein
Viinamarjasort: 100 % Malbec, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: tume, läbipaistmatu, peaaegu mustjas, mis on tüüpiline Argentiina tippkvaliteediga Malbec’le
Aroom: intensiivne ja rikkalik põldmarja aroom, mis on segunenud vürtsika musta pipra ja mustsõstra hõnguga.
Maitse: Põldmarjad, küpsed tumedad ploomid, šokolaad, nõtke ja pehmelt täidlane iseloom. Suurepärane struktuur ja pikk järelmaitse.
Vein on küpsenud 6 kuud prantsuse ja ameerika tammevaatides ning vähemalt 4 kuud pudelis.
Toidusoovitus: punase liha, kastmes liha, pastaroogade ja tugevamate juustudega.
Serveerimistemperatuur: 18C
Alkoholisisaldus: 14%
Punane vein
Viinamarjasort: 100 % Cabernet Sauvignon, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: tume purpurpunane
Aroom: intensiivne punaste marjade aroom, mis on segunenud magusa vürtsisusega.
Maitse: elegantne, mineraalne, tunda mureleid, tumedaid marju ning küpseid kontsentreeritud puuvilju, taustal tubaka ja musta pipra toonid, sametise tanniini ning erksa happesusega, järelmaitse pikk ja struktuurne.
Vein on küpsenud 6 kuud prantsuse ja ameerika tammevaatides ning vähemalt 4 kuud pudelis.
Toidusoovitus: punase liha, kastmes liha, pastaroogade ja tugevamate juustudega.
Serveerimistemperatuur: 18C
Alkoholisisaldus: 14%
Valge vein
Viinamarjasort: 85 % Chardonnay, 15% Pinot Gris kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: särav helekollane
Aroom: värske, rikkalikult troopilisi puuvilju, esile tulevad tsitruselised
Maitse: Kontsentreeritud õun, pirn ja laim. Meeldivat puuviljasust tasakaalustab erk happesus. Järelmaitse on mõnus, puhas, värske ning karge happesusega.
Toidusoovitus: eelroad, mereannid ning kalatoidud.
Serveerimistemperatuur: 10-12C
Alkoholisisaldus: 14,5%
Punane vein
Viinamarjasort: 85 % Malbec, 5% Cab.Sauvignon, 5% Merlot, 5% Shiraz,
kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: tume, läbipaistmatu, peaaegu mustjas, mis on tüüpiline Argentiina tippkvaliteediga Malbec’le
Aroom: intensiivne, rikkalikult põldmarju, mis on segunenud vürtsika musta pipra ja mustsõstra hõnguga.
Maitse: Väga heas tasakaalus elegantne vein, milles tulevad esile vaarikad, põldmarjad, viigimarjad, taustaks šokolaad, grafiit ja mineraalsed noodid. Meeldiv happesus, suurepärane struktuur, nõtke täidlus ning pikk järelmaitse.
Vein on küpsenud 10 kuud prantsuse tammevaatides ning vähemalt 6 kuud pudelis.
Toidusoovitus: punase liha, kastmes liha, pastaroogade, tugevamate juustude ning šokolaadiga.
Serveerimistemperatuur: 18C
Alkoholisisaldus: 14,5%
Valge vein
Viinamarjasort: 100 % Chardonnay, kasvatatud orgaaniliselt tootja enda viinamarja-aedades.
Päritolumaa: Argentiina, Mendoza, Tupungato Valley
Värvus: kollane, roheka laimi varjundiga
Aroom: aromaatne ja intensiivne troopiliste puuviljade poolest, esile tuleb pirn, kookos ja vanill
Maitse: Tunda rohelist õuna, pirni koos kerge magusa vürtsisuse ja jasmiiniga. Sametise, täidlase struktuuri ning värskendava happesusega. Järelmaitses tammevanilli ümarust ja karamelli.
Vein on küpsenud 10 kuud prantsuse tammevaatides ning vähemalt 14 kuud pudelis.
Toidusoovitus: mereandide, karpide ja kalaroogadega, valge liha kooreses kastmes.
Serveerimistemperatuur: 12C
Alkoholisisaldus: 14%